Aankoopmakelaars vergelijken

Vul je voorkeuren in en kom in contact met de beste aankoopmakelaar voor jou

 

Op zoek naar een geschikte aankoopmakelaar? Vul dan je voorkeuren in en wij matchen je gratis aan 2 makelaars die het beste bij jou passen. Wij nemen daarna contact met je op om je daarna in contact te brengen.  

Zo koop jij je droomhuis met de beste makelaar voor jou!

VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

Klik op de vraag om uit te klappen. Staat je vraag er niet bij? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder!

Een aankoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 0,5 procent en de 1 procent van de aankoopsom van je huis. De samenwerking met een aankoopmakelaar is vaak op basis van een vaste vergoeding. Dit kun je zelf onderhandelen met de makelaar.

Niks! Deze dienst is geheel gratis, dus grijp vooral deze kans en probeer het uit. Wij krijgen een kleine bijdrage van de makelaars nadat jij een succesvolle transactie hebt gedaan met een van de geselecteerde makelaars. Zo creëren we een win-win situatie. 

Nadat wij de aanvraag in behandeling hebben genomen nemen we allereerst telefonisch contact met je op. Vervolgens brengen wij je in contact met de 2 geselecteerde makelaars. 

De makelaar neemt het liefste telefonisch contact met je op. Zo kan de makelaar zijn strategie uitleggen en een afspraak met je inplannen om je woning te komen bezichtigen. Op deze manier heeft de makelaar het beste inzicht en kan hij echt een offerte op maat maken.

Over het algemeen vraagt de makelaar opstartkosten en na afloop een fee. Dit kun je ook met de makelaar bespreken.