Vergelijk Verkoopmakelaars

Vul je voorkeuren in en kom in contact met de beste makelaar voor jou

Op zoek naar een geschikte verkoopmakelaar? Vul dan je voorkeuren in en wij matchen je gratis aan 2 makelaars die het beste bij jou passen. Wij nemen daarna contact met je op om je daarna in contact te brengen.


Vul hier je postcode en huisnummer in

VEEL VOORKOMENDE VRAGEN

Klik op de vraag om uit te klappen. Staat je vraag er niet bij? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder!

Wat kost een makelaar?

Een verkoopmakelaar kost gemiddeld tussen de 1 procent en de 2 procent van de verkoopsom van je huis. Bij het aankopen is het bedrag lager, ongeveer tussen de 0,5 procent en de 1 procent van de aankoopsom.

Wat kost het vergelijken van een makelaar voor mij?

Niks! Deze dienst is geheel gratis, dus grijp vooral deze kans en probeer het uit. Wij krijgen een kleine bijdrage van de makelaars nadat jij een succesvolle transactie hebt gedaan met een van de geselecteerde makelaars. Zo creëren we een win-win situatie. 

Wat gebeurd er zodra ik een aanvraag heb gestuurd naar jullie?

Nadat wij de aanvraag in behandeling hebben genomen nemen we allereerst telefonisch contact met je op. Vervolgens brengen wij je in contact met de 2 geselecteerde makelaars. 

Hoe neemt de makelaar contact met mij op?

De makelaar neemt het liefste telefonisch contact met je op. Zo kan de makelaar zijn strategie uitleggen en een afspraak met je inplannen om je woning te komen bezichtigen. Op deze manier heeft de makelaar het beste inzicht en kan hij echt een offerte op maat maken.

Wanneer moet ik de makelaar betalen?

Over het algemeen vraagt iedere makelaar een courtage op basis van de verkoopsom. Sommige makelaars brengen ook opstartkosten in rekening. Wanneer je uiteindelijk niet besluit de koop via die makelaar te doen ben je wel de opstartkosten kwijt.